petesejtdonáció - szubjektív

petesejtdonáció - szubjektív

A nagy igen!

2018. augusztus 27. - elégjóanya

De mekkora Igen!! ma elmentem vérvételre, kettőkor kellett visszatelefonálnom. És igen. Tényleg, valóban, minden kétséget kizáróan növekszik bennem egy élet, mégpedig nagyon, mert 6100 korül van a HCG, aminek ezen a napon 1500 körül kéne lennie max, úgyhogy rejtély, mit is művel ez a kis magzat, de úgy tűnik, ő megtalálta a helyét nálam!

Azóta próbálom beleélni magam, és terhes nőnek érezni magam. Nem csak "lehet, hogy terhesnek", vagy hátha egyszer terhesnek, hanem igazán vá-ran-dós-nak, olyasvalakinek, aki előtt (ismét) megnyílnak olyan titkos kapui az életnek, mint a védőnő látogatás, a terhes-torna és a kismamaboltok látogatása. 
Emlékszem, mikor Marcival először vettem magamnak ruhát a Hello Babyben (és utoljára, mert aztán rájöttem, hogy ennél sokkal olcsóbb ruházkodási lehetőségek is vannak, pl. second hand terhesboltok), na az olyan volt, mint egy beavatás. Hogy most már én is Oda tartozom... és most megint. Végre megint. 

Az esti émelygéstől eltekintve egyelőre még jól vagyok, a számítások szerint holnap betöltöm az 5. hetet, és két hét múlva megyek a nőgyógyászhoz. Minden.Rendben.Lesz.Pont. 

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr2314206467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása