petesejtdonáció - szubjektív

petesejtdonáció - szubjektív

Azt hinnéd, boldogan èltek míg meg nem haltak??

2018. augusztus 31. - elégjóanya

...hát nem egészen.  Tegnap az állatkertben elkezdtem vérezni (a teknősöknél,  bár ez tán mellékes). Mire hazáértem elállt, egy eláztatott tisztasági betét és bugyi volt az eredmény.  Felhívtam az orvosomat, aki beküldött az ügyeletre. Ezt a rettegést, ami azóta van... mert persze az eredmény nem jo: van egy petezsák, benne szikhólyag, de embrió, aminek a doktornő szerint már kéne látszania, embrió nem látszik. :( A petezsák pedig nem egészen kerek, önmagában ez sem jelent semmit, persze, de egyben kicsit sok az önmagában semmit nem jelentő apróság. 

Azért ez olyan igazságtalan. Azt hinnéd: vállalod a petesejt donáció útját, minden nehézségével, izgalmával, de legalább ha egyszer MEGVAN a terhesség, akkor az egy egészséges, fejlődő terhesség lesz. Hát, úgy tűnik nagyon sokféleképpen lehet szívni ezen az úton, és attól, hogy az élet már sokmindent rád mért az egyik vonalon, az nem jelenti, hogy megkímél a másikon....

Persze semmi sem biztos még. Van bennem egy reménykedés, hogy az 5+1 nap még nagyon korán van ahhoz, hogy egy ügyeletes kórház rozzant képernyőjén minden kis sejtecske látszódjon. Meg hogy erősödik az émelygés, és hátha ez mégis a fejlődő terhességet mutatja. 

Egy hét múlva  - vagy persze ha eláraszt a vér - tudni fogjuk a választ. 

Akkor induljon az egy hét a pokolban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbajandek.blog.hu/api/trackback/id/tr214213891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása